Katalin hercegné öccse, James Middleton 2018-ban találta meg élete nagy szerelmét, a francia származású Alizee Thevenet csavarta el a fejét. Tavaly házasodtak össze.

James Middleton felesége

A hercegné testvére éveken keresztül Anglia egyik legkelendőbb agglegénye volt, 2013 és 2017 között egy se veled, se nélküled viszonyban volt Donna Airrel, de végül a szakítás mellett döntöttek. 2018 decemberében kezdtek pletykálni arról, hogy újra eltalálta Ámor nyila, ami igaz is volt, akkor már hónapok óta együtt voltak, ugyanis még a nyáron lettek egy pár.

Chelsea-ben, a South Kensington Clubban találkoztak, amely egy gyógyfürdő és fitneszközpont. Jamesszel ott volt aznap a kutyája, Ella is, az eb váratlanul odament Alizee-hoz, Middleton zavarodottan odament a lányhoz, hogy bocsánatot kérjen, ám a nőt nem zavarta a kutya, szívesen simogatta és játszott vele, sőt, azt hitte Jamesre, hogy pincér, és fel akarja venni a rendelését.

2019 májusában már az Instagramra is kitették első közös képüket, októberben pedig megtörtént az eljegyzés. Először úgy gondolták, már 2020-ban egybekelnek, de a koronavírus-világjárvány keresztülhúzta a számításaikat. Végül 2021 szeptemberében kötötték össze az életüket, idén ünnepelték meg az első házassági évfordulójukat.

Képes összeállításunkban megnézheted James Middleton és Alizee Thevenet közös képeit.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Source link