Oszvald Marika otthonába gondolkodás nélkül beköltöznénk. A Kossuth-díjas operettsztár nagyon ért ahhoz, hogyan alakítson ki olyan környezetet maga körül, ami egyszerre meghitt, családias és lenyűgözően elegáns. Gödöllői nyaralójában is ez a két vonal párosul, családi házában pedig a kényelem mellett a praktikusság is fókuszba kerül.

A Mokka utóbbi kapcsán forgatott a lenyűgöző ingatlanjában, amelynek falai közt a színésznő hasznos tippeket mondott a nézőknek. Nála minden elektronikai készülék ki van húzva, télen a légkondicionálóval fog fűteni, és a villany csak abban a helyiségben ég, amelyben éppen tartózkodik.

Oszvald Marika otthona

A házhoz óriási kert tartozik, amelynek rendben tartása sem olcsó mulatság. A sok növényt locsolni kell, de arra is van trükk a tarsolyában, hogy ne ugorjon meg a vízszámlája. Beszerzett egy ezerliteres kannát, a sufni ereszéből vezeti bele az esővizet, amivel öntözni szokott.

A gazdaság bizonytalan helyzete miatt azt sem tartja kizártnak, hogy összeköltözik a lányával. Kriszta májusban adott életet első gyermekének. Vincével már így is szinte kétlaki életet élnek: rengeteget vannak a nagymamai házban.

Képes összeállításunkban bekukucskálhatsz Oszvald Marika emeletes családi házába. Kívül-belül mesés az ingatlan.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: RTL Klub/Szenzációs négyes

Source link