Kajdi Csabát hazánk egyik legnagyobb modellügynökségének számító Visage Models alapítójaként ismerjük, ő fedezte fel és indította el a nemzetközi hírnév felé többek között Ebergényi Rékát és Mihalik Enikőt. Az elmúlt három évben Cylaként köszön be minden reggel Instagram-oldalán, hogy ott a magyar celebvilágnak és influenszervilágnak tartson görbe tükröt. Jelenleg ő az egyik legnépszerűbb hazai influenszer, aki maga is tanulva sajátítja el ezt az új szakmát. 

„… egyszer csak a 10 fős baráti körömből lett egy 300 ezres baráti köröm… És nincs szünet, nincs megállás, üzembiztosan megkapják az ébredés utáni hülyülést, szépítkezést, vásárlást, személyes vallomást, egészen a lefekvésig, éppúgy, mint a kultúrperceket vagy a délfrancia Rotschild-villa tárlatvezetését.” – írja Csaba a Cyla-brand megszületéséről életrajzi könyvében.

Kajdi Csaba értelmiségi, nagypolgári családból származik, büszke francia gyökereire: dédnagyanyjának képgalériája volt Párizsban, dédnagyapja pedig Bálint Rezső festőművész. A család baráti köréhez tartozott Ady Endre, Czóbel Béla, Joseph Csaky, az egyik legnagyobb magyar kubista szobrászművész is. Ezzel a háttérrel lépett a divat- és szépségipar versenyébe, ahol sikerre vitte vállalkozását. 

Mit tud a szépségről egy olyan szakember, aki abból pénzt csinál? Mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében? Ha a régmúlt hírességeit nézzük, akár a topmodelleket, miben különböztek a mai kor sztárjaitól, modelljeitől? Milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek?  Hogyan változott a sztárkultúra hazánkban és külföldön? Hogyan változtatja meg a világot a modellipar? Mit ad hozzá és mit vesz el a közösségi média a divat- és szépségiparhoz? Hogyan befolyásolja az emberek önképét? Miért lehet sikeres egy megmondóember ma hazánkban, aki a tartalomtalan magamutogatásról rántja le a leplet? 

Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szily Nóra és Kajdi Csaba a Femina Klub februári előadásán. Őszinte, mulattató beszélgetésre számíthat az, aki jegyet vált erre az előadásra, Kajdi Csaba éleslátó, vitriolos humora garancia a jó szórakozásra.

Source link