Jakupcsek Gabriella ritka dologra vállalkozott: egy címlapon szerepelt legkisebb gyermekével, Emmával és legnagyobb unokájával, Lindával. Ez igazi kuriózumnak számít, hiszen a családjában szigorú szabályokat hoztak arra vonatkozóan, mikor és hogyan mutatkozzanak a gyermekekkel nyilvánosan.

A Story magazin ünnepi számának borítójára kivételesen igent mondtak: a 14 esztendős Emma és az ötéves Linda bájosan pózoltak a tévés oldalán. 

Jakupcsek Gabriella lánya és unokája

Mivel ritkán láthatjuk őket, még feltűnőbb, mennyit nőttek és változtak, valamint az is látványos, hogy hasonlítanak egymásra: bájos vonásaik, szőkésbarna hajuk és őzikeszemük szinte megegyezik.

Nem csak külsőre nagy közöttük az összhang, rendkívül jól kijönnek, és nagyon ragaszkodnak egymáshoz, testvérként szeretik a másikat. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Jakupcsek Gabriella a címlaphoz készült interjúban mesélt is Emmáról. Elárulta, három nyelven tanul, szociálisan érzékeny, talpraesett és hihetetlenül egyenes ember. Tudja, érzékeny korban van, így még szigorúbban veszi, mikor mutatkozzanak együtt a nyilvánosság előtt.

– Mielőtt a lányommal közös képet posztolnék a közösségi oldalamra, vagy elvállalnék egy közös fotózást, megkérdezem, részéről rendben van-e. Nem titkolom, de nem is mutogatom. Érzékeny korban van, ezt tiszteletben tartom, és megértem, ha nincs hozzá kedve, de örülök, ha mégis. Az unokáimmal más a helyzet, velük kapcsolatban a fiaim döntenek.

Hozzátette, Emma a legnagyobb kritikusa, ha indulás előtt megkéri, hogy vegyen másik ruhát, megy is átöltözni. A család ifjú tagjai tartják fiatalon, nagyon hálás fiainak, hogy elkényeztetik unokákkal. Most még hatalmasabb az öröme, ugyanis hamarosan háromszoros nagymama lesz.

Jakupcsek Gabriella ritkán látott férje

Az operatőrként dolgozó Kliegl Ádámmal hat év ismeretség után, 1999-ben álltak oltár elé, frigyükből 2008-ban született meg egyetlen közös gyermekük, Emma. Mindkettejük életét a rohanás jellemzi, így szigorú szabályokat hoztak annak érdekében, hogy egymás mellett töltődhessenek fel két nagy munka között.

Cover-fotó: RTL/Reggeli

Source link