Jean-Paul Belmondo elsőszülött unokája, Annabelle Belmondo gyönyörű nő, aki mindig elkápráztatja a rajongókat szépségével. 

18 éves korában vágott bele a modellkedésbe, 2019-ben pedig a színészkedésben is kipróbálta magát. 2022-ben a Dawn Chorus alkotásban láthatjuk, amelynek különlegessége, hogy ő a női főszereplő benne.

Jean-Paul Belmondo lányunokája, Annabelle

A 34 éves szépség mindig elegánsan és szexin jelenik meg, ha nagy eseményekre hivatalos. Májusban a 75. cannes-i filmfesztiválon egy  tűzpiros Missoni estélyiben tündökölt.

A kreáció különlegessége abban rejlett, hogy szexin rácsos stílusú volt, így enyhén láttatni engedte Annabelle formás idomait és csinos alakját. Ezt a tökéletes megjelenést egy arany nyaklánccal varázsolta még lenyűgözőbbé. Karcsú alakja és bájos mosolya pedig egyértelműen mindenkit levett a lábáról.

Szintén egy májusi rendezvény alkalmából hófehér blézerben, barna színű tűsarkúban és lezser nadrágban keltett feltűnést, ezzel a szettjével megmutatta, hogy nem csak a vörös szőnyeges eseményeken tud lenyűgöző lenni. Nőies stílusa és kifinomultsága bármely ruhában megállja a helyét.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy mennyire nőies és csinos Jean-Paul Belmondo lányunokájának stílusa.

Cover-kép: Getty Images

Source link