Selena Gomez és Hailey Bieber szombat este részt vettek az Academy Museum of Motion Pictures-gálán.

Justin Bieber exe és felesége eddig sosem vettek részt egyszerre ugyanazon az eseményen, ami már történelmi pillanatnak számít, azonban az est folyamán az énekesnő és a modell olyat tett, amire senki nem számított.

Selena Gomez és Hailey Bieber fotói

Tyrell Hampton fotós a két hírességet megörökítette, miközben nagy örömmel átölelték egymást. Több közös képet is lőtt róluk, amelyek teljesen ledöbbentették a rajongókat.

„Ha ez igaz, akkor nagyon büszke vagyok mindkettőjükre!”, „Na, ezek a képek a történelemkönyvben végzik!”, „Ez a két nő megmentette 2022-őt!”, „Az állam most tényleg a földre esett!” – fogalmazták az Instagramon.

Justin Bieber és Selena Gomez 2010-ben szerettek még egymásba, se veled, se nélküled kapcsolatuk 2018 májusában ért véget. Amikor Gomezzel külön volt, 2015-ben beleszeretett jó barátjába, Hailey Baldwinba, ám 2016 augusztusában szakítottak.

Ezután Bieber újra visszatért az énekesnőhöz, de 2018-as szakításukat követően ismét Baldwin került a képbe. Már 2018 júliusában eljegyezte a lányt, majd szeptemberben össze is házasodtak. Lényegében négy hónap telt el a szakítása és az esküvője között. Sok rajongó a mai napig dühös Haileyre, mert úgy gondolják, hogy lecsapta Selena kezéről Biebert.

Bár már több mint négy éve megtörtént a párcsere, még 2022-ben is kerülnek fel a TikTokra olyan videók, amelyek arról szólnak, hogy Biebernek Selenával kéne lennie, mert valójában ő a lelki társa, nem pedig a modell. Lényegében folyamatosan szítani akarják a tüzet a két szépséges sztár között, pedig ők már régóta továbbléptek, ezt az Entertainment Tonightnak mondta el egy bennfentes.

A két nő a közös képekkel meg akarta mutatni a világnak, hogy semmilyen ellenségeskedés vagy harag nincs köztük most már. A gálán is teljesen lazán és békésen viselkedtek egymással, mindketten továbbléptek az életükben.

Hailey Bieber a Call Her Daddy podcastjában fakadt ki a múlt hónapban, mennyire elege van, hogy a rajongók folyamatosan zaklatják őt Selena Gomez miatt, és abból sem igaz semmi, hogy elvette volna az énekesnőtől a szerelmét.

Zendaya stílusa

Képes összeállításunkban megnézheted Zendaya legdögösebb estélyi ruháit.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Source link