Csúnya vége is lehetett volna annak a történetnek, amelybe Kajdi Csaba a közelmúltban futott bele. 

A közösségi oldalak megamondóemberét a modellügynöksége miatt vették célba, de nem jártak túl az eszén. 

Kajdi Csabát zsarolták

– Az ügynökségem 2000 óta működik a piacon, tehát 22 éve folytatjuk a tevékenységünk ugyanazzal a névvel. Éppen ezért lepett meg, amikor ennyi idő után megtalált minket egy ügyvédi iroda azzal, hogy jogtalanul használjuk a cégnevet, és egy másik cég – amely szintén ezt a nevet használja – nehezményezi ezt – mesélte a 95.8 Sláger FM-en. 

Cyla, aki hidegvérrel kezelte a megkeresést, nem hagyta, hogy csak úgy behúzzák a csőbe. 

– Vannak ilyen irodák, amelyek kifejezetten erre utaznak, hogy kinéznek maguknak egy céget, és azt mondják: „Jogtalanul használjátok a cégnevet, mert azt más már használta. Üljünk le megbeszélni, hogy mennyit ér nektek a dolog elsimítása.”

Na, erre mondtam én azt, hogy taka!

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Kajdi Csaba az első perctől érezte, hogy az egész csak egy ügyesen kitalált zsarolás. 

– Egyeztettem az ügyvédünkkel, tudtuk, hogy ha ez egy valódi probléma lenne, akkor nem 22 év után jönne elő. Kértük, hogy mutassák meg a másik, külföldi cég megbízását, felszólítását, hogy lássuk, pontosan ki használja még ezt a nevet, és mit is szeretne. Persze erre nem került sor, hónapokra eltűntek. Nyilván ilyenkor arra utaznak, hogy valamennyi pénzt kicsikarjanak, de ez nem jött nekik össze. Nagyon észnél kell lenni az ilyen esetekben is, mert csúnya vége lehet, ha bedől nekik az ember – mondta a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Somogyi Zoltánnak Kajdi Csaba. 

Kajdi Csabát szomszédja fenyegeti

Kajdi Csaba imád grillezni, ezt itthon és franciaországi lakásában is gyakran teszi, de utóbbi helyen a szomszédja nem díjazza.

Source link