Harry herceg és Meghan hercegné volt a fő téma a Sky News egyik műsorában, vendégként a királyi család szakértőjét, Angela Levint hívták meg, írta meg a Daily Express.

Levint arról is kérdezték, hogy milyen a sussexiek és Kamilla kapcsolata, nos, ahogy Károllyal és Vilmossal, így a királynéval sem felhőtlen a viszonyuk.

Kamilla királyné ezért lett dühös Harry hercegre és Meghan hercegnére

– Szerintem nagyon óvatos velük kapcsolatban. Nem próbálja magát Harryékre erőltetni – magyarázta Levin.

Fotó: Karwai Tang / Getty Images Hungary

Felemlítette azt is, amikor 2021-ben a hírhedt Oprah-interjúban a herceg azt állította, hogy az apja és a testvére is csapdában élnek, emellett a királyi családtól nem kaptak elegendő támogatást és megértést. Ezek a kemény szavak vérig sértették a királyt, emiatt Kamilla automatikusan dühöt érzett mostohafia és Meghan iránt.

– Amikor Károly királyt megbántják, egyből dühös lesz. Akkor nagyon sajnálta a férjét. Persze megérti, hogy Károly szülőként mennyire tudja szeretni a gyerekeit, de egyértelműen elítéli Harry és Meghan tettét.

GettyImages-1243070537

Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

Kamilla az a családtag, akinek a legtöbb félnivalója lehet Harrytől. A herceg hamarosan megjelenő memoárjában várhatóan biztosan ír majd arról, mekkora törést okozott számára szülei válása és Diana hercegnő halála. Köztudott, hogy Károly Kamillával csalta Dianát házasságuk utolsó éveiben, ez Harrynek is rosszulesett.

Amikor 2005-ben Károly felesége lett, Harryt alig lehetett rávenni, hogy nyilvánosan jelenjen meg Kamilla oldalán. Folyamatosan gyilkos szemekkel tekintett mostohaanyjára. Az sem szimpatikus a számára, hogy Erzsébet királynő halála után királyné lett belőle, ugyanis ez a cím az anyjának, Diana hercegnőnek járt volna.

Kamilla királyné élete fotókon

Képes összeállításunkban összegyűjtöttük, hogyan változott Kamilla az évek alatt.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Source link