Kárász Róbertet a 2016-os esztendőig láthattuk a TV2 Mokkájának műsorvezetőjeként. Ezután igazolt át az ATV-hez, ahol a nézők hétköznap reggelenként az ATV Startban találkozhattak vele. Sokakat váratlanul ért a bejelentés, mely szerint a tévés november végén búcsúzik a csatornától.

Az ATV és a műsorvezető útjai közös megegyezés alapján vállnak el 2022 év végén. Kárász Róbert egy évtizede dolgozik alapítványa élén, számára a fogyatékkal élők ügye és foglalkoztatása a legfontosabb.

Kárász Róbert távozik az ATV-től

Végül a két feladatkör nehéz összeegyeztetése miatt döntött a távozás mellett. 

– Most már sem fizikailag, sem érzelmileg nem tudok ettől a munkától eltekinteni, így az ehhez kapcsolódó feladatokat sem szerettem volna háttérbe szorítani, jelentsen ez társadalmi vagy kormányzati egyeztetést, együttműködést – fogalmazott a Mandiner.hu interjújában.

Elárulta, a következő másfél hónapban a csatorna alkalmazásában marad, ezután nem tudja, merre viszi az útja. Felmondása körülményeiről is beszélt.

– A két munkakörrel együtt járó feladatok nézetbeli különbséget okoztak, amelyeket nem tudtunk feloldani. Ugyanakkor úgy álltunk fel a tárgyalóasztaltól, hogy mindenki tiszteletben tartja a másik munkáját és elvárásait.

Détár Enikő kirúgása az RTL Klubtól

Détár Enikő éveken át műsorvezetőként is dolgozott. 2003 márciusától ő vezette az RTL Klubon a Találkozások című magazinműsort, majd a Reflektor című sztármagazin arca lett. 2011-ben azonban a tévécsatorna váratlanul lecserélte, közleményben tudatták, közös megegyezéssel elválnak útjaik.

Source link