Úgy tűnik, Károly király trónra kerülésével rendeződhet a királyi család és Harry hercegék viszonya. A bennfentesek úgy vélik, az uralkodó nyitott arra, hogy békét kössön kisebbik fiával, azonban ezt a lépést sokan már most kétkedve fogadják.

A The Telegraph informátora a palotából elárulta, Károly király mindkét gyermekét egyformán szereti. A királynő temetése óta különösen nagy reményt fűz ahhoz, hogy Harryvel és Meghannal is helyreállítsa a viharos viszonyt.

Károly király békülne Harry herceggel

– Az elmúlt 16 napban nagy reménysugarak villantak fel a király előtt. Ami a jövőt illeti, határozottan van esély a békülésre.

Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

Úgy tartják, Károly már lépéseket is tett ennek érdekében. Sokak szerint első, királyként intézett beszéde is egyfajta burkolt olajágat nyújtott Harryéknek. A mondandójában külön kiemelte kisebbik fiát és feleségét.

– Szeretném kifejezni a szeretetemet Harry és Meghan felé, akik tovább építik az életüket a tengerentúlon – mondta.

harryék

Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

Akadnak, akik már most kételkednek abban, hogy lehetséges a békekötés. Vannak, akik úgy vélik, ez a becsempészett mondat nem több puszta PR fogásnál.

Károly király elsődleges feladata uralkodóként a monarchia népszerűsítésének megőrzése és erősítése, ha visszaállítaná a családi békét, az hatalmas előrelépés lenne. Nem lesz könnyű dolga, hiszen Harryben és Meghanban sok a tüske

Harry herceg és Meghan hercegné megbántotta Erzsébet királynőt

Katie Nicholl, a királyi család szakértője új könyvet jelentetett meg The New Royals címen, amelyből részleteket tett közzé a Vanity Fair oldalán. A kiadványban szót ejtett arról, mekkora nagy csalódást okozott Harry herceg és Meghan hercegné Erzsébet királynőnek.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Source link