Katie Nicholl, a királyicsalád-életrajzíró új könyve The New Royals címmel jelent meg. A kiadványban még sosem hallott történetek is találhatóak.

Köztük van Károly herceg, Katalin hercegné és Vilmos herceg nagy konfliktusa is, írta meg az Entertainment Tonight.

Károly király, Katalin hercegné és Vilmos herceg konfliktusa

Az amerikai lap Nicholl könyvéből szemlézve írta meg, hogy amikor Károly király feleségül vette Diana hercegnőt, nem bírta elviselni, hogy neje gyakran ellopta előle a show-t. Számtalan írás jelent meg a szívek királynője stílusáról és gyönyörű ruháiról. Nicholl szerint Károly nem értette az újkori média működését és azt, hogy miért érdekesebb az embereknek Diana hercegnő, mint ő. Amikor Vilmos herceg megismertette a világgal Katalin hercegnét, Erzsébet királynő elsőszülött fiának déjà vu érzése lett.

Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

Hasonlóan, mint Dianánál, Katalinnál is rendszeresen megírják a lapok, milyen kreációkba öltözik, ha Vilmos oldalán megjelenik, garantáltabb a nagyobb médiafigyelem. Előfordult, hogy apósa elől is ellopta a show-t, így Károly jótékonysági ügyeiről vajmi keveset tudósítottak.

Féltékenységet és dühöt érzett eleinte újdonsült menye iránt, sőt az is előfordult, hogy emiatt még Vilmos herceggel is összebalhézott. 2013-ban egy darabig nem is találkozott egymással az apa-fia páros.

GettyImages-1343633139

Fotó: Lia Toby / Getty Images Hungary

– Károlyt idegesítette néha, hogy Katalin ruhái nagyobb figyelmet kaptak a médiában, mint az ő munkássága. Az is bántotta, hogy nem láthatta annyiszor az unokáit, amennyiszer ő szerette volna – olvasható a könyvben.

Manapság már jó a viszonyuk, a legtöbb fejfájást jelenleg Harry herceg és Meghan hercegné okozzák a családban. Sussex hercegének hamarosan megjelenő életrajzi könyvétől, illetve a Netflixnek gyártott dokumentumfilmjüktől is tartanak, hogy esetleg olyan állítások látnak napvilágot, amelyek hatására csak még nagyobb lesz a szakadék Harryék és Károly királyék között.

Katalin hercegné az ősz egyik legtrendibb színében

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos volt ezen a héten Londonban Katalin hercegné.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Source link