Korábban már beszámoltunk arról, Katalin hercegné mennyire vágyik arra, hogy legyen egy negyedik gyereke, ezzel szemben Vilmos herceg határozottan kijelentette, hogy megállnak a háromnál.

Úgy tűnik, Wales hercegnéje elérte a célját, és rábeszélte a trónörököst a családbővítésre, írta meg az US Weekly.

Katalin hercegné és Vilmos herceg a negyedik gyereket tervezik

A lapnak egy közeli barátjuk árulta el, hogy Katalin már egy ideje mondogatta férjének, mennyire vágyik egy újabb babára.

Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

– Mindig is négy gyereket akart, míg Vilmos eredetileg boldog volt a három gyerekkel. A hercegnének sikerült rávennie a férjét arra, hogy adja be a derekát – fogalmazta.

Vilmos és Katalin is idén léptek a negyvenes éveikbe, a herceg júniusban, a hercegné januárban ünnepelte születésnapját. György herceg már kilencéves, Charlotte hercegnő hétéves, Lajos pedig ötéves lett.

Idén februárban vallotta be Wales hercegnéje, hogy a férje rögtön ideges lesz, ha kisbabák közelébe megy.

– Vilmos mindig aggódik értem, ha egy év alatti babákkal találkozom, mert olyankor, ha hazamegyek, azt mondom neki, vállaljunk még egyet – vallotta be hozzátéve, erősek benne az anyai ösztönök, és olyan, akár egy tyúkanyó.

GettyImages-1431133143

Fotó: Pool/Samir Hussein / Getty Images Hungary

2020 januárjában pedig az a mondat hagyta el a száját, hogy nem hiszi, hogy a férje akarna egy negyedik gyereket. Ennek ellenére a közeli barátjuk azt állítja, Vilmos meggondolta magát, és most már tervben van egy újabb babaprojekt.

– Nem lennénk meglepve, ha jövő év elején hallanánk a nagy bejelentést – tette hozzá.

Korábbi cikkünkben leírtuk, Katalin azért is vágyik még egy utódra, mert szeretné, ha Charlotte hercegnőnek lenne egy kishúga, és ugyanazokat az élményeket átélhetné, mint amiket ő Pippa Middletonnal. Idén szeptemberben Lajos herceg is iskolás lett, így hiányzik neki, hogy egy apró gyerkőc szaladgáljon körülötte egész nap.

Tényleg így fognak kinézni felnőttként Vilmos és Katalin gyerekei?

A Bright Side csapata Photoshop segítségével alkotta meg a királyi csemeték felnőttkori arcképét.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Source link