Carole Middleton új fotója nagy sikert arat az Instagramon, bár Katalin hercegné édesanyjának nincs külön közösségi oldala, ám a Party Pieces nevű vállalkozásának van.

A buli- és dekorációs elemeket forgalmazó cég egy friss képet osztott meg a 67 éves asszonyról, a felvétel olyan jól sikerült, hogy akár egy őszi divatlapba is tökéletes lenne.

Carole Middleton új fotója

Carole egy magas nyakú pulóverben és farmernadrágban pózolt, a képet Liz Mcaulay készítette. 

Carole és csapata már nagy erőkkel készülnek a halloweeni őrületre.

– A halloween számomra az ősz fénypontja. Még mindig emlékszem a mulatságra és a rémületekre saját gyerekkoromból. Ez egy jó alkalom arra, hogy jelmezbe öltözzünk, tököt díszítsünk és édességet gyűjtsünk. Idén még saját tököt is termesztettem, úgyhogy alig várom, hogy a szeretteimmel díszíthessem őket – fogalmazta Katalin anyja a fotó alatt.

A rajongókat teljesen lenyűgözte az asszony friss fotója: „Carole annyira fiatalosan néz ki!”, „Olyan gyönyörű, akár a lánya!”, „Úristen, annyira Katalint látom Carole-ban, elképesztő a hasonlóság!”, „Ez egy csodaszép fotó lett” – fogalmazták a követők.

Margit hercegnő fiatalkori fotói

Margit hercegnő csak külsőre hasonlított nővérére, egyébként teljesen más volt a személyisége.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Source link