Katalin hercegnéről köztudott, hogy a legkedvesebb hobbija a fotózás, még a gyerekeiről készült portréképeket is ő csinálja a palotának, erre a feladatra nem alkalmaznak külön szakembert.

Pont ez a fő baja John Swannel fényképésznek, aki a királyi család egyik hivatalos fotósa, de a szakember az előkelőségeken kívül számos hírességet lencsevégre kapott több évtizedes karrierje során: Rod Stewart, Elton John, Twiggy, Helena Bonham Carter, Margaret Thatcher, Helen Mirren és Bill Nighy is pózolt már az ő kedvéért.

Katalin hercegnét kritikával illették

A férfi kritikáját a Daily Mailnek mondta el. Úgy látja, mivel Katalin az egyetlen, aki elkészíti gyerekei hivatalos portréit, ezzel elveszi a nagy lehetőséget a fotós szakma új generációjától.

Fotó: Pool / Getty Images Hungary

– Az összes munka, amit a királyi családtól kaptam, valóban sokat dobott a karrieremen, manapság viszont az olyanoknak, amilyen én is vagyok, nincs semmi esélyük. Ezeket a lehetőségeket meg kéne kapniuk az ifjú, angol fotósoknak – mondta.

Hozzátette, természetesen megvan az előnye annak is, hogy György, Charlotte és Lajos főleg édesanyjuknak pózolnak.

– Bizonyos szempontból azonban Katalin helyesen teszi ezt. Nem egy hatalmas tehetség, de kattintgat párat a kamerájával, ráadásul a gyerekekkel könnyebb, ha ismered őket.

Katalin támogató édesanyja, Carole Middleton

Mióta Katalinból hercegné lett, azóta Carole Middleton is igyekszik minél több királyi családdal kapcsolatos eseményre eljutni, hogy ezzel is támogassa idősebbik lányát. Az elmúlt években számtalan felvétel készült róla ezeken a rendezvényeken, mi ezekből válogattunk. Képes összeállításunkban megnézheted Carole Middleton fotóit.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Source link