Kate Hudson merész estélyibe bújva lopta el a show-t Los Angeles-ben, Mona Lisa és a vérhold című thriller-fantasy filmjének vetítésén mindenki őt bámulta. 

Az eseményre vőlegénye, a 36 éves Danny Fujikawa kísérte el, akivel 2016 óta elválaszthatatlanok, kislányuk, Rani 2018-ban jött a világra. 

Kate Hudson merész estélyije

Kate Hudson a filmvetítésre egy dögös, mégis elegáns ruhát választott, a szűk, testszínű darabot fekete növényminta díszítette. A vállmegoldás spanyolos stílusban készült, a dekoltázs pedig szinte semmit sem takart. 

Kate Hudson irtó dögös volt a vetítésen.

Fotó: Profimedia

Mindehhez egy lágyabb, nőiesebb sminket és vagány, vizes hatású, hátrafésült frizurát választott. Nem csoda, hogy sem vőlegénye, sem a közönség nem bírták levenni róla a szemüket. 

A 43 éves világsztár fent már említett filmje egy olyan lányról szól, aki különleges erőkkel bír, így sikerül megszöknie az elmegyógyintézetből. Ezután New Orleansban szeretne egyedül boldogulni. Kate Hudsonra Bonnie szerepét osztották. 

A színésznőt az esemény után négyéves kislányán kívül két nagyfia várta, a 18 éves Ryder Robinson és a 11 éves Bingham. Legidősebb gyermekének Chris Robinson, a Black Crowes frontembere az apukája, akivel 2000 és 2007 között éltek házasságban. 

Ezt a merész dekoltázst is bevállalta.

Ezt a merész dekoltázst is bevállalta.

Fotó: Profimedia

A sztár 2010-ben a Muse frontemberével, Matt Bellamyval kezdett randizgatni, ő a 2011-ben született kisebbik fiának édesapja. Kate Hudson nagyon jó kapcsolatot ápol fiai apukáival a szakítások ellenére, szuper mozaikcsaládként élik a mindennapjaikat. 

Kate Hudson kislánya, Rani

A komika szívesen oszt meg mindhárom gyerekéről fotókat, Raniról is számos felvétel található meg Instagram-oldalán, melyek láttán általában mindig olvadoznak a rajongók. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen aranyos kislánya van Kate Hudsonnak.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Source link