Az elmúlt években egyre több hollywoodi produkciót forgatnak Budapesten, a legszerencsésebbek pedig találkozhatnak is élőben a hazánkban dolgozó világsztárokkal.

A magyar fővárosban jelenleg a Lee című produkció forgatása zajlik, amelynek egyik szereplője Kate Winslet.

Kate Winslet Budapesten

A 47 éves színésznő Budapest belvárosában forgatott egy jelenetet, ezt a pillanatot örökítette meg egy sasszemű rajongó is. 

A Lee rendezője Ellen Kuras, aki eddig csak sorozatok rendezéséhez adta a nevét, olyan szériák epizódjait álmodta meg, mint Az Esernyő Akadémia, Az örökösnő álarca mögött, az Ozark vagy a 22-es csapdája.

A produkció Elizabeth Lee Miller életét dolgozza fel, aki divatmodellként kezdte karrierjét, majd a Vogue magazin haditudósítója lett a 2. világháború alatt. A nőt Kate Winslet játssza. Nem ő az egyetlen nagy név, aki benne lesz a filmben, Jude Law is ott van a szereplőlistán, a színész nem először járt már hazánkban, A kémet is Magyarországon forgatta Melissa McCarthy és Jason Statham társaságában.

Benne lesz még Marion Cotillard francia színésznő, A korona fiatalkori Károly hercegét játszó Josh O’Connor és Andy Samberg, a Brooklyn 99: Nem százas körzet sorozat sztárja.

Gloria Stuart fiatalon

A magyar nézők zöme a Titanicból ismerheti őt, ezért olyan képeket gyűjtöttünk Gloria Stuartról, amelyek még a karrierje legelején születtek. Olyan felvételt is láthatsz róla, ami élete utolsó évében készült róla.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Source link