Kelemen Annát playmateként ismerte meg az ország. Manapság is rendszeresen oszt meg dögös képeket magáról a közösségi oldalain.

Az Origo szúrta ki a TikTok-on közzétett videóját, amely hatalmas port kavart. A kommentelők közül sokan aggódva állapították meg, hogy a szőke híresség nagyon vékony lett.

Kelemen Anna vékony

Az egykori nyuszilány a megosztott videójában azt ecsetelte, hogy nagyon sokat változott az elmúlt évek alatt és most egy új közösségi platformon próbálja ki magát, az OnlyFans-en. Ennek az oldalnak a lényege, hogy előfizetésért exkluzív tartalmakat oszthat meg a követőivel.

– Csak pár mondatot szeretnék arról mondani, hogy hol vagyok innentől megtalálható a közösségi médiában. Van az Instagram oldalam, amely durván elment egy közönségesebb irányba, de nem céltalanul. Egy olyan oldalra regisztráltam, ahol sokkal interaktívabbak a tartalmak és nincsenek szabályok sem. Ez kifejezetten arról szól, hogy vedd le a ruhádat, hiszen annak mindenki nagyon fog örülni – magyarázta a videóban.

A cikk az ajánló után folytatódik

A posztolt tartalomban is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy ismét megmutassa dögös oldalát. Egy szűk sportnadrágban és haskidobós, rövid topban állt a kamera elé. A követők egyből kiszúrták, hogy karja és arca nagyon vékony, így ezt is meg is jegyezték a tartalom alatt.

Fotó: Youtube/Lakatos Levente podcast

„Szia, szoktál enni?”

„Hogy összeesett. Mi van veled Anna?”

„Nagyon sokat fogytál, minden rendben veled? Egyébként gyönyörű vagy, vigyázz magadra!”

Volt, aki arra tippelt, hogy Kelemen Anna már szinte nem is eszik, mások szerint pedig önértékelési zavar is állhat a háttérben. Kelemen Anna senkinek nem válaszolt, pedig jó pár dicséretet is kapott a videójára.

Cicciolina fürdőruhában

A Staller Ilona néven született Cicciolina évtizedek óta Olaszországban él, de magyar gyökereit sem felejtette el. Szeptemberben Budapestre utazott, ahonnan fotókat is posztolt a közösségi oldalára. 

Cover-kép: Facebook/Kelemen Anna

Source link