John Travolta és színésznő felesége, Kelly Preston Hollywood álompárja voltak, a Zűrös páros című film forgatásán ismerkedtek még meg, azonban nem akkor váltak egy párrá. Három évvel később, 1990-ben jöttek össze.

Travolta 1990 szilveszterén kérte meg a kezét, majd 1991 szeptemberében összeházasodtak. Három gyerekük született, 1992-ben Jett, 2000-ben Ella, majd 2010-ben Benjamin. Sajnos legidősebb gyermeküket elveszítették 2009-ben. Kelly is túl fiatalon ment el, 2018-ban emlőrákkal diagnosztizálták, sajnos 2020. július 12-én legyőzte a gyilkos kór, 57 esztendős volt.

Kelly Preston fiatalon

Kelly Honolulun született, és ott is nevelkedett, de tinédzserként két évet élt Ausztráliában és Irakban is. 16 esztendős volt, amikor egy divatfotós felfedezte őt, ezután vágott bele modellkarrierjébe. 1980-ban, 18 évesen kapta meg első szerepét, a ’60-as évektől 1980-ig futó Hawaii Five-0-ban szerepelt egy epizód erejéig. Érdekesség, hogy esélyes volt A kék lagúna főszerepére is, de azt végül Brooke Shields kapta meg. Ez a fotó 1982-ben, húszéves korában készült róla, igéző szépség volt már ekkor is.

Fotó: CBS Photo Archive / Getty Images Hungary

Los Angelesben, a Kaliforniai Egyetemen drámát és színjátszást tanult, első jelentősebb szerepét 1985-ben kapta meg, a Mischief – Első randi című vígjátékban Marilynt alakította.

1999-ban Arnold Schwarzenegger és Danny DeVito oldalán játszott az Ikrekben, majd 1989-ben megjelent a John Travoltával leforgatott Zűrös páros című alkotás. A színész több interjújában kifejtette, hogy már első látásra beleszeretett Kellybe, amin nem is csodálkozunk, mert tényleg elbűvölő nő volt.

Ez a fotó 1992-ben készült a házaspárról.

Ez a fotó 1992-ben készült a házaspárról.

Fotó: Kypros / Getty Images Hungary

Az 1987-es találkozásuk idején Kelly még házas volt, de Andy Cohen műsorában bevallotta, hogy a rossz emberhez ment hozzá feleségül. Ettől függetlenül, miután 1987-ben elvált Kevin Gage-től két év házasság után, nem egyből Travolta karjaiba futott. Egy darabig együtt randizott George Clooney-val, vele 1989-ben szakított, majd Charlie Sheen kedvese lett, vele 1990-ben lett vége, és csak ezután sodorta össze az élet Travoltával ismét.

Sztárok, akik korán megözvegyültek

A halál soha nem jöhet jókor, de ha kisgyerekes családokat szakít szét, akkor joggal mondhatjuk: tragédia történt. Az alábbi galériában olyan hírességeket mutatunk, akik korán megözvegyültek.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Source link