Debreczeni Zita hat évig küzdött azért, hogy édesanya lehessen. Már a Giannival kötött esküvő előtt hat inszemináción volt túl, kisfiuk végül a tizedik lombikon fogant meg. 

Gianfranco Máté 2020. augusztus 28-án született meg. A világrajövetele előtti években a modell-fotóművészt sokszor bántották tapintatlan megjegyzésekkel és kérdésekkel. 

Debreczeni Zita és a gyerekvállalás

Azzal, hogy Debreczeni Zita kiállt a nyilvánosság elé történetével, sok nőtársának adott reményt. Többek között ezért is jelölték az InStyle magazin történetének első #képesvagyok díjára. Az elismerést olyan személyek kaphatják, akik átlépték saját korlátaikat, és inspirációként szolgálhatnak mások számára.

– Próbáltam olyan fórumokat, cikkeket találni, ahonnan pozitív történeteket, reményt gyűjthetek – mesélte a lap szeptemberi számának nagyinterjújában a fogantatás nehézségeiről. 

Hiába kereste, nagyon kevés őszinte történetet talált, miközben ő maga folyamatos támadásoknak volt kitéve.

– Mikor nyilvánosság elé álltunk a történetünkkel, egy fájó komment maradt meg bennem, amit egy férfi írt alá: „nézzétek, milyen büszke vagyok arra, hogy nőként képtelen vagyok arra az egyetlen dologra, amiért megszülettem”, vagy valami ilyesmi. Késszúrás volt a szívemben, mert valahol belül én is küzdöttem ezzel az érzéssel, van egy férjem, akivel együtt tervezünk, és akinek nem tudok gyermeket adni. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

– Nehéz volt megélni ezt a hat évet, depresszióval, éjjel-nappal sírással, negatív gondolatokkal, mi lenne, ha inkább nem is léteznék – aztán az ilyen kommentek még inkább visszaküldenek a padlóra. Viszont rengeteg pozitív visszajelzést, támogató kommentet is kaptunk, és akkor döbbentem rá: te jó ég, mennyi nő és férfi küzd ugyanezzel nap mint nap, mennyire sok embert érintő probléma ez. És milyen nehéz erről beszélni… – vallotta a 41 éves sztár. 

Gianni és Debreczeni Zita fia

A sztárpár életében örökre különleges nap lesz az augusztus 28-a, 2020-ban akkor született meg közös gyermekük. Ahogy a szülők becézik, Gianfi azóta nő, mint a gomba. A büszke anyuka pár hete feltöltött néhány képet a Facebookra: megmutatta, milyen tündéri zsúrral ünnepelték meg Gianfit, akiről szintén posztolt egy friss fotót.

Source link