Mindenki jobban érzi magát egy esztétikus otthonban.

Ha a pénztárca megengedi, akkor megéri befektetni néhány olyan díszítőelembe vagy bútorba, amitől megújul, megszépül a környezet.

Kiábrándító, szürke szobákból dizájnos belső tér

Az egyik legalapvetőbb dolog, amivel változtatni lehet egy szoba hangulatán, a festés. Legjobb hangulatjavítók a szőnyeg, lámpák és növények: természetesen az sem árt, ha az ember ezeket jó ízléssel választja meg. Az alábbi képek alapján úgy tűnik, a világos színű falak és a bútorok, textíliák kiemelése egy-egy erőteljesebb, bátor színnel, melyek harmonizálnak egymással, szép eredményhez tud vezetni.

Tisztán látszik, hogy a fehér, törtfehér, világos színek tágítják a tér érzetét. Az alapvetően alacsony belmagasságú, kicsi szoba sokkal tágasabbnak tűnik. Arról nem beszélve, hogy a stílus korszerűbb és sokkal letisztultabb lett. 

 Jobbra lapozva látjuk, hogy az előtte-utána állapot ég és föld. Stílusos babaszobát látunk, ahol a növények fontos szerepet játszanak. A szoba alapszínei világosak, a választott textúrák harmonizálnak egymással.

 Jobbra lapozva egy teljesen átlagos, hétköznapi nappalit látunk, amivel nincs semmi baj, és funkcióját tökéletesen ellátja. Az átalakítás után azonban egy igazi szépség lett belőle.

A cikk az ajánló után folytatódik

 Szürke, üres, lehangoló garázsból világos, szép és megnyugtató kuckót varázsoltak. A fehér szín mindig jó ötlet, hiszen tágasabbnak tűnik tőle egy kicsi hely, és megnyugtató is, a sok szobanövény szintén mindig telitalálat. 

 Jobbra húzva látjuk, hogy a hely a felismerhetetlenségig átváltozott. Újabb tökéletes példa arra, hogy jó ízléssel a legegyszerűbb alapból is ki lehet hozni egy dizájnos hálószobát.

Előtte-utána képeken 8 sivár, jellegtelen hálószoba, ami igazi csoda lett

Ugyanaz a nyolc helyiség, mégis elképesztő a változás a hálószobákban.

Source link