2022-ben Köllő Babett másodjára tért vissza a Sztárban Sztár leszek! mesterei közé. Már az első szezonban is megszokhattuk tőle a szexi, extrém szetteket – ezekből a mostani évadban sem volt hiány.

Több emlékezetes szettet is felvonultatott: a bimbótapaszos ruhája alaposan megmozgatta a közvéleményt, ahogy az a pink összeállítás is, amelyben megvillantotta lapos hasát.

Köllő Babett combvillantós estélyije

A döntőben sem a visszafogottság jellemezte a megjelenését: egy fekete, flitterekkel díszített, combvillantós estélyit húzott a fináléra. A ruhaköltemény hosszú uszályban végződött, ami miatt kis híján baleset történt a stúdióban. A négy mester bevonulása után a műsorvezető, Till Attila arra kérte Pápai Jocit és Majkát, hogy segítsenek női kollégáiknak felmenni a lépcsőn a zsűripultig.  

Nem sokon múlt, hogy baleset történjen a stúdióban, ugyanis Majka megbotlott az anyagban, és fejjel majdnem egyenesen Köllő Babett hátának zuhant. 

– Tíz hét után majdnem Babett s*ggében zártam az adást! – poénkodott az eset után.

Képes összeállításunkban megnézheted az ominózus finálés ruhát, valamint összegyűjtöttük Köllő Babett további szexi szettjét.

Cover-fotó: TV2/Sztárban Sztár leszek!

Source link