Köllő Babett a Sztárban Sztár leszek! második adására merész szettel készült: neonrózsaszín, has- és mellvillantós estélyit húzott, mindezt pedig megfűszerezte egy derékig érő, platinaszőke parókával.

A nézők már megszokhatták, Till Attila és a mesterek csipkelődésével kezdődik a show. Ez ezúttal sem volt másként, nem meglepő módon az ítészek felkonferálása után Köllő Babett külsejére terelődött a szó.

Köllő Babett hasvillantós estélyiben

Tilla elárulta, sokáig rá sem mert nézni a színésznőre, annyira meghökkent a szettjén. Felmerült benne a kérdés, vajon milyen karakternek öltözött fel. Ekkor beindult a találgatás, Majkát és Pápai Jocit a Sárkányok háza című sorozat női főszereplőjére emlékeztette az ezüst parókával.

Fotó: TV2/Sztárban Sztár leszek!

Az Instagramon sem hagyhatták szó nélkül a kommentelők ezt a nem mindennapi összeállítást. Voltak, akik az egekig dicsérték a ruháját, szerintük tökéletesen mutatott bombázó alakján ez a merész fazon.

A paróka azonban nem mindenkinek nyerte el a tetszését, túl bizarrnak és természetellenesnek találták. A követőit is híres karakterekre emlékeztette, így volt, aki Morticia Addams szőke verziójának kiáltotta ki, másnak egy Barbie baba jutott eszébe, de Chert is szóba hozta valaki.

Köllő Babett fürdőruhában

Volt, aki még a kávéját is kilöttyentette Köllő Babett dögös képe láttán. A 43 éves színész-műsorvezető köldökig kivágott fürdőruhát húzott, hogy felforrósítsa az Instát.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: TV2/Sztárban Sztár leszek!

Source link