Kulcsár Edina és Csuti év elején jelentették be, hogy hiába próbálták megmenteni a házasságukat, külön utakon folytatják tovább. Ez nem jelenti azt, hogy teljesen eltűntek volna egymás életéből, gyermekeik örök kapocsként kötik össze őket.

Kapcsolatukból két gyerkőc született: Medox 2018-ban, Nina 2020-ban látta meg a napvilágot. Mindkét szülő nagyon ügyel arra, hogy az őket övező állandó figyelem semmilyen negatív hatást ne gyakoroljon a lurkókra. 

Kulcsár Edina és Csuti gyerekei

Ugyan az Instagramon olykor-olykor kitesznek róluk képeket, az nagyon ritka, hogy a tévében szerepeljenek velük. Az üzletember a Tények Plusszal tett kivételt, megmutatta a kameráknak, milyen egy apás játszódélután.

Mivel rég láthatták őket a nézők, még szembetűnőbb, hogy úgy nőnek, mint a gomba. A négyéves Medox vonásain egyre inkább látszik, hogy az apjára ütött. A kétesztendős Nina szintén sokat változott, vörös hajával egyszerűen nem lehet betelni.

A cikk az ajánló után folytatódik

Csuti elárulta, azzal, hogy édesapa lett, alapjaiban változott meg az élete: felborult a fontossági sorrend. A gyerekek kedvéért mindent bevállal, kislányának hagyja, hogy csillámport kenjen a szemébe, kisfiával pedig úgy párnacsatázik, mintha ő maga is gyermek lenne.

csuti-1

– Onnantól kezdve, hogy valaki apa lesz, megváltozik a sorrend. Büszke voltam magamra, hogy azonnal az utolsó ranghelyre soroltam magam. Egyértelmű, hogy először nekik legyen jó, aztán mindenki másnak engem is beleértve. 

Kulcsár Edina babapocakja

G.w.M. Instagram-posztjában a fehér, testhezálló ruhában látványos, milyen szépen gömbölyödik a kismama babapocakja. A képen a rapper azt is megmutatta, hogy a hátára tetováltatta szerelme arcképét. 

Cover-fotó: TV2/Párharc, TV2/Farm VIP

Source link