Kulka János különleges ok miatt engedett kamerákat az otthonába: galériás lakása videóklip-forgatás helyszínévé alakult. 

Pálmaszív című, harmadik lemezének felvételei 2016-ban bekövetkezett sztrókja előtt kezdődtek, az albumon hallható dalok mindegyikéhez készült egy-egy kisfilm, amelyet a színész házában vettek fel.

Kulka János otthona

A forgatás előtt a Fókuszt is körbevezette a helyiségekben, melyek falait számtalan saját festmény díszíti, az asztalok, polcok, szekrények pedig díjaktól és relikviáktól roskadoznak. Bár ma már nem fest, saját képeit is kiakasztotta a szobákban: többek között édesanyja és apja portréja is látható.

Mielőtt rálelt volna az imádott bérházra, Kulka János 25 alkalommal költözött. Imádja az otthonát, emlékekkel, családi fotókkal veszi körbe magát. 

2

A lakás kétszintes, mivel az emeletet galériás megoldással alakították ki, a nappalinak hatalmas a belmagassága. Egy varrósarkot is kialakított, valamint egy hangulatos kis terasz is tartozik az ingatlanhoz.

Ábel Anita és Kulka János kapcsolata

A Szomszédokban Kulka János Mágenheim Ádám mentőorvost, Ábel Anita pedig az idősebbik lányát, Julcsit alakította, aki kamaszból tinédzser, majd fiatal nő lett a tévénézők szeme láttára. 

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Source link