A Való Világ 2022-es évadában a szex szinte már mindennapos szükséglet azok alapján, ahogy a versenyzők állnak az együttlétekhez. 

Többen hangsúlyozták is, hogy nem jelent nekik többet a másikkal való közösülés, mint egészségügyi szexet. Ez a hétfői adás lánykérései után is bebizonyosodott. 

Való Világ-lánykérés

Miután VV Barna és VV Reni a nappaliban, a takaró alatt közösültek egymással olyan vehemensen, hogy azt a mikrofon bánta, a fiú a hétfői adásban a párokba rendeződés során mégsem Renit választotta, nem az ő kezét kérte meg. 

Fotó: RTL KETTŐ/Való Világ

– Nem volt egy egyszerű döntés, mert tudjátok, hogy három lány igencsak a szívemhez húz: őt imádom, őt még jobban imádom, téged meg máshogy imádlak – kezdte VV Barna, aki Reni ujjára csak egy üdítős kupakot húzott, a gyűrűt Krisztinek adta. 

– Nagyon meglepődtem azon, hogy Barna engem választott végül, nagy melegség öntötte el a szívem és a lelkem. Nyilván még kételyek között voltam, hogy vajon ezt őszintén csinálta-e, vagy azért, hogy a két csajjal kicsesszen, de nagyon jólesett – vallotta be a színfalak mögött Kriszti. 

A cikk az ajánló után folytatódik

VV Sajti Bibi ujjára húzta fel a gyűrűt, a lány szerint ezer százalék, hogy ez még jobban össze fogja őket kovácsolni. Melina tudta, hogy Dani őt fogja választani – ajánlotta is neki, hogy így döntsön. A srác azzal indokolta döntését, hogy amikor belépett a villába, és meglátta a sötét hajú lányt, az szerelem volt első látásra.

VV Lissza közölte, ha Márió mert volna mást választani, kitekeri a nyakát. Ákos nagy sajnálatára Bibi már elkelt, így közölte, beéri a másodikkal, Pirossal, Rico pedig Anitát szemelte ki. 

vv-reni

Fotó: RTL KETTŐ/Való Világ

Reni így pár nélkül maradt, de állította, nem szomorodott el, mert szerinte ő pár nélkül is ügyes. Annak azért örült volna, ha Barna őt választja, mert így jobban megismerhették volna egymást.

VV Laci egykor és ma

VV Laci 2003-ban hetedikként költözhetett be az RTL luxusbörtönébe. Vitkó Laci a bátyja unszolására hívta fel a telefonszámot, amelyen keresztül a csatorna fogadta a jelentkezését. Öt hónap után győztesként távozott, a villa falain kívül egy teljesen feje tetejére állt világ fogadta. 

Source link