Advent harmadik vasárnapján túl a legtöbben már javában karácsonyi lázban élnek. A házak és lakások kívül-belül ünnepi pompába öltöztek, a kirakatok polcait ellepték a diótörők, gömbdíszek, hópelyhek és égők, sőt akadnak olyanok is, akik már a karácsonyfát is felállították és feldíszítették.

Lilu és családja az utóbbi táborba tartoznak. A nappalijukban álló gyönyörű fenyő minden ágára különböző díszeket aggattak. A színkavalkád valakit nagyon lenyűgözött: a műsorvezető kisebbik fiát elvarázsolta a látvány.

Lilu fia és a karácsonyfa

A háromesztendős Félix bevackolta magát a fa tövébe, hogy új kedvenc játékával, a díszek csodálatával foglalkozhasson. Egy új játékot is kitalált erre a család, mondanak egy figurát a fáról, és az nyer, aki a leggyorsabban kiszúrja azt.

„Tévé helyett… bármeddig nézegeti, számolgatja, ellenőrzi. Az új játék pedig a gyorsasági díszkeresés” – osztotta meg a követőivel Lilu az Instagramon.

A követői imádták a tündéri felvételt, és ők is osztották Félix véleményét, ezt a fát bármeddig el lehetne nézegetni. Horváth Gréta figyelmét például azt keltette fel, milyen egyediek a díszek rajta. Nem csak a klasszikus gömbök lógnak az ágakon, hamburger és hot dog is ékesíti a fenyőt.

Lilu két fia együtt

Az RTL műsorvezetőjének két fia született: Dávid 2011-ben, Félix 2019. április 16-án látta meg a napvilágot. Együtt a család szicíliai nyaralásán készült róluk ritka fotó.

Cover-fotó: RTL Magyarország

Source link