Elizabeth, becenevén Liz Hurley brit színésznő, aki apai ágon ír származású. Bevállalós, lázadó személyisége már kamaszkorában utat tört, színes hajú, orrpiercinges punklány volt a nyolcvanas években. 

A tiniévei végén három éven át tanult színészetet és táncot a London Studio Centre-ben. 1986-ban rossz magaviselete miatt kirúgták az iskolából. Tehetsége és alapvetően izgalmas, vibráló személyisége miatt 1987-ben mégis komolyabb szerepet kapott, karrierje az Ária című filmmel kezdődött. 

Liz Hurley fia, Damian modellkedik

Liz Hurley még 1987-ben egy forgatáson ismerkedett meg Hugh Granttel, akivel hamarosan egymásba szerettek. Hosszú éveken át kitartottak egymás mellett jóban és rosszban, ám 2000-ben bejelentették, hogy a legnagyobb barátságban, de szakítottak. 

A színésznő nem sokkal később találkozott egy amerikai üzletemberrel, Steve Binggel, akitől 2002. április 4-én megszületett fia, Damian. A férfi nem volt hajlandó elismerni az apaságot, azt állította, hogy részéről ez a viszony Hurley-vel nem volt más, csak kaland. A sztáranyuka nem hagyta annyiban a dolgot, DNS-tesztet kért, amely igazolta, Bing Damian apja. 

Hugh Grant mindvégig Liz Hurley közelében maradt, így amikor a fiú megszületett, egyértelmű volt, ő lesz a büszke keresztapa. Azóta sok év eltelt, Damian felnőtt, és édesanyja nyomdokaiba lépett. Profi modell lett, ráadásul annyira hasonlít arcra Liz Hurley-re, hogy ezen mindenki csak ámul. 

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire hasonlít Liz Hurley-re egyetlen fia, Damian, aki ma már profi modellként egyre nagyobb pénzeket keres!

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Getty Images/Mondadori Portfolio

Source link