A 26 éves Lourdes Leon nagyon jó kapcsolatot ápol édesanyjával, akire egyre jobban kezd hasonlítani. A modellként dolgozó fiatal sztár vagány és szexi, akárcsak Madonna.

A sztárcsemete előszeretettel oszt meg bevállalós és dögös fényképeket a közösségi médián, amelyekért a rajongói mindig lelkesednek.

Lourdes Leon szexi fotókon

Közzétett fényképein mindig vonzó és merész, édesanyjához hasonlóan nem fél megmutatni csinos alakját. Azonban bármennyire is hasonlít édesanyjára külsőleg, a belső értékeik sokszor nem igazán egyeznek. A 26 éves lány az Interview magazinban mesélt édesanyjával való kapcsolatáról, és megosztott néhány olyan életre szóló leckét, amelyet a szupersztár énekesnő tanított neki. A csinos modell korán megtanulta, hogy keményen meg kell dolgoznia azért, amit akar.

– Nem kapunk semmilyen támogatást a családomban. Nyilvánvalóan rendkívüli kiváltságban nőttem fel, ezt kár lenne tagadni. De azt hiszem, édesanyám látta a többi híres ember gyerekét, és ezen felbuzdulva azt mondta: „az én gyerekem nem ilyen lesz” – magyarázta, miután Debi Mazar színész azt mondta, hogy úgy tudta, Lourdes fizette a saját főiskolai tandíját és a lakását.

A modell azt mondta, jól érzi magát, ha anyagilag független, mivel ennek megvannak a maga előnyei.

– Úgy érzem, hogy ha a szüleid fizetnek a dolgokért, akkor az befolyásolni fog téged is. Az anyám kontrollmániás, és egész életemben irányított. Teljesen függetlennek kellett lennem tőle, amint elvégeztem a középiskolát.

Az anya-lánya páros között elég szoros a kötődés, és a bevállalós sztár elismerte, hogy hevesen védi Madonnát. Mazar még egy történetet is felidézett, amikor látta, hogy egy nő megkérdezte őt: „Istenem, te Madonna lánya vagy?” Lourdes így válaszolt: „És az ön anyját hogy hívják?”

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy mennyire szexi az édesanyjára hasonlító Lourdes Leon.

Cover-és ajánlóképek: Getty Images

Source link