Majoros Péter, vagyis Majka kimondottan aktív az Instagram-oldalán, szeret mindenféle tartalmat, fotót, posztot, érdekességet megosztani 563 ezres követőtáborával. 

A Sztárban sztár leszek zsűritagja a minap azt mutatta meg a követőinek, hogyan nézne ki szőkén, világító kék szemekkel. Az eredmény a kommentek alapján minimum összezavarta, de leginkább sokkolta a rajongókat. 

Majka és Zámbó Krisztián közti hasonlóság

Majkát ás Zámbó Jimmy fiát, Zámbó Krisztiánt alapvetően valószínűleg soha senki nem keverné össze. Az a filter azonban, amit a rapper-műsorvezető használt, valamilyen csoda folytán mégis Zámbó Krisztiánt csinált belőle. Ez neki magának nem esett le, a poszthoz írt szövegben egy vámpírhoz hasonlította magát. 

 „Elnézést, ön vámpír?” – írta Majka a mókás fotó mellé. Arra pedig biztosan nem számított, milyen hozzászólás-áradat érkezik majd Zámbó Krisztián kapcsán. 

„Jaj, hirtelen azt hittem, Zámbó Krisztián!”

„Én is! Mondom, már ilyen filter is van?!”

„Elnézést ön maga? Vagy Zámbó Krisztián?”

„Jaj, ne ijesztgess! Mint Zámbó Krisztián!”

„Mindenkire hasonlítasz, csak saját magadra nem. Zámbó Krisztián és Scooter összegyúrva… tádám!” – írták a rajongók. 

Dundika smink nélküli fotója

Majka és Dundika két kisfiukkal január végén szintén a Maldív-szigetekre repült nyaralni. Utóbbi a számos mesés képet posztolt a hófehér, homokos partról, a kék égről, a türkizszínű vízről és a pálmafákról. 

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Source link