Bock Attila, vagy ahogy egy ország ismeri, Márió, a harmonikás új párra talált. Az előadó a Reggeliben mesélt arról, hogy talált rá szíve választottjára.

A tavalyi év embert próbáló volt a számára: 2021 októberében veszítette el feleségét. Két oltás után fertőződött meg koronavírussal, majd annyira rosszul lett, hogy mentőt kellett hívni hozzá. Végül nem tudta legyőzni a szörnyű betegséget.

Márió, a harmonikás új párja

Az RTL Klub reggeli műsorában elárulta, a tragédia után újra szerelmes. Elmondása szerint viszonylag hamar azt érezte, nyitott az ismerkedésre, ahhoz pedig, hogy megtalálja azt a nőt, akivel el tudja képzelni a közös jövőjét, nem kellett messzire mennie.

– A kedvesem benne van a családunkban: a sógornőm testvére. Régebb óta ismerjük egymást. Ő is elvesztette a férjét egy pár évvel ezelőtt. Így alakult ki a kapcsolatunk. Nem volt vadidegen számomra.

Arról is beszélt, igyekszik nem foglalkozni az esetleges negatív megjegyzésekkel az új párkapcsolatára vonatkozóan. Kihangsúlyozta, az a legfontosabb, hogy a kislányának és neki jó legyen.

Vastag Csaba eljegyzése

Vastag Csaba eljegyezte 15 évvel fiatalabb párját. Evelin kezét a lány 25. születésnapján kérte meg, az álomeljegyzést a Várkert Bazárban tartották.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fozó: Zenebutik

Source link