Marsi Anikó és párja, Gábor szeptember 9-én, pénteken nagy titokban összeházasodott a Balatonnál. A férfival 2021 májusa óta alkotnak egy párt, az eljegyzésüket idén nyáron tartották.  

A Tények híradósa az esküvőjükről annyit árult el, hogy szűk, családi körben keltek egybe Balatonfűzfőn. 

Marsi Anikó esküvői ruhája

A 47 éves sztár az esküvői ruháját csak most mutatta meg: a Hot! magazin készíthetett képeket az esküvőjén, a felvételekből a Mokkában is mutatott párat. 

Marsi Anikó nem klasszikus menyasszonyi ruhába bújt, és nem is fehérbe öltözött: egy ejtett vállú, lila blúzt, egy miniszoknyát és magasított talpú szandált viselt.  A szoknyát szeptember közepén más összeállítással az Instagram-oldalán is megmutatta. 

A ruhámat az egyik barátnőm, Kovács Kriszta csinálta. Szeptember 9-én mázlink volt, nagyon sütött a nap, úgyhogy egy gyönyörű, levágott vállú selyemblúzban voltam. A szoknya függönyanyagból van, együtt találtuk ki. Próbáltuk követni ezt a fapados dizájnt, amit én nagyon szeretek: egyszerű legyen, kényelmes, mégis egy picit szexi, szép – mesélte a tévés a Mokkában

Marsi Anikó szerelme, Gábor a fehér ingre, homokszínű rövidnadrágra és tornacipőre szavazott. A férfinak ez volt az első esküvője, míg Marsi Anikó már volt házas Palik Lászlóval, akitől két fia született.

– Nem akartunk nagy ceremóniát, nem akartam hófehér ruhát, hiszen nekem nem ez az első esküvőm. Nagyon szűk családi körben mondtuk ki: akarjuk egymást! Szerencsére gyönyörű idő volt, sütött a nap, és 11-kor az anyakönyvvezető előtt kimondtuk az igent. Aztán alkoholmentes pezsgővel koccintottunk: a tanúink, az édesanyám, a nővérem, Gábor szülei és a húga, valamint a kisebbik fiam, Vince voltak jelen. Mivel péntekre esett a mi nagy napunk, a nagyobbik fiam, Vilmos nem akarta kihagyni az iskolát – mesélte a Hot! magazinnak Marsi Anikó. 

Hosszú Katinka esküvői ruhái

Csak az esküvő után több héttel posztolt fotóiból derült ki, hogy Hosszú Katinka több ruhát is viselt az esküvőjén. Két hófehér, hercegnős menyasszonyi kreációt is viselt a nagy napon, és nagyon dögös volt a menyecskeruhája. 

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: TV2/Mokka

Source link