Heves indulatot váltott ki sok nézőből a Dancing with the Stars második adása: a Hollywood-fantázia névre keresztelt adás végén Zimány Linda és Bődi Dénes profi táncos párosa búcsúzott, ám rengetegen úgy gondolják, inkább Berki Mazsinak kellett volna kiesnie.

Az üzletasszony és partnere, Bonyhádi Ferenc már az előző héten is a veszélyzónába kerültek, végül a közönség szavazatai alapján ők kerekedtek felül, Rubint Réka és Andrei Mangra búcsúzott a parkettől.

Berki Mazsi és a Dancing with the Stars-kommentelők

A szombati műsorban jive-ot táncoltak. Megosztották a zsűrit: volt, aki látta a fejlődést, ám akadt olyan is, aki szerint hiányos volt a produkciójuk. Facundo Arana például azt vette észre, hogy a sztáranyuka és párja között nem volt meg az összhang ezúttal.

Az ítészek 30 pontra értékelték őket, amellyel a tabella legaljára kerültek. A nézői szavazatok és a pontok alapján Zimány Lindáékkal kerültek a veszélyzónába, végül ők jutottak tovább, és a modellnek kellett távoznia a versenyből.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az eredménnyel nem mindenki volt maradéktalanul elégedett, valóságos kommentáradat indult a műsor Instagram-oldalán, sokaknak szúrta a szemét, hogy Berki Mazsi másodjára is megmenekült a kieséstől.

mazsika

Fotó: TV2/Dancing with the Stars

„Itt valami hatalmas félreértés történt!!!”

„Valami nagyon nem stimmel a szavazással. Mazsinak semmi köze a tánchoz! Azt sem tudta tánc közben, merre van arccal előre, össze-vissza lépked.”

„Jövőhéten már mehetne a Mazsi…” – forrongtak sokan a kommentszekcióban.

Lékai-Kiss Ramóna átlátszó ruhában

Lékai-Kiss Ramóna emlékezetes ruhában vonult be a Dancing with the Stars harmadik évadának legelső adásában.

Source link