96 éves korában elhunyt Zámbó Györgyné, Anna néni, Zámbó Jimmy édesanyja. A szívbeteg asszonyt kedden este kritikus állapotban mentő vitte kórházba. 

A Tények Plusz úgy értesült, ismét víz gyülemlett fel a szervezetében. A család exkluzív interjút adott a TV2 műsorának, ám azt adásba kerülés előtt nem sokkal visszavonták. 

Anna néni ritkán ült kamerák elé, kilencvenévesen a Mokkában debütált lányával, Mariettával. Akkor arról mesélt, mivel telnek a mindennapjai. 

– Virágokat gondozok, locsolgatom, átültetem őket, és amit a ház körül muszáj, azt még megcsinálom. Ételt hordanak, a fiam is, de amit szeretek, azt még megfőzöm magamnak. 

A király édesanyja tavaly májusban, az otthonában combnyaktörést szenvedett, megműtötték, vérátömlesztésre volt szüksége, hetekig kórházban ápolták, ahol a hazaengedése előtt a liftben sztrókot kapott. 

zambo-jimmy-anyja2

Zámbó Árpád augusztusban a Meglepetés magazinnak azt mesélte, édesanyja szellemileg nagyon jó állapotban van, de fizikailag egyre gyengül.

– Anyukánk 96 éves. Az agya, mint a beretva. Összeszedetten beszél, és érdekli, hogy mi zajlik a világban. Fizikálisan azonban már gyenge, nem megy le az utcára. A nővérem, Marietta és a testvérem, Tihamér vigyáz rá.

Bár Anna néni abban reménykedett, az állapota javulhat, a mostani rosszullétét követően a kórházban sem tudtak segíteni rajta, szerda délután elhunyt. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Source link