Meghan hercegné és Harry herceg kiadták új hivatalos portréjukat, a felvétel Erzsébet királynő halála előtt pár nappal, a One Young World fórumon készült róluk.

Érdekesség, hogy az eddig sosem látott kép egy nappal a királyi család friss csoportfotója után került nyilvánosságra.

Meghan hercegné és Harry herceg hivatalos portréja

Sussex hercegnéje és hercege Misan Harriman fotósnak pózoltak Manchesterben. A házaspár egymás kezét fogta, Meghan elöl, Harry mögötte helyezkedett el. Sok rajongó imádta a képüket, többen megjegyezték, mennyi erőt sugároznak, és igazán összeillenek, másoknak viszont nem nyerte el a tetszésüket.

A People magazin Instagram-oldalán egy kommentelő azt írta, hogy Harry herceg az összes közös fotójukon úgy néz ki, mintha valójában a felesége személyi asszisztense lenne csak. Jesús Enrique Rosas testbeszédszakértő egy YouTube-videóban fejtette ki, hogy Harry arcának jobb felén örömöt, ám a bal felén szomorúságot fedezett fel.

Azt is kiszúrta, hogy Meghan hasonló ruhában volt, mint amilyenben egyszer Wallis Simpson volt. A szintén amerikai Simpsonért mondott le a trónról Erzsébet királynő nagybátyja, VIII. Eduárd király. Hozzátette, ez lehetett véletlen is, nem feltétlenül volt szándékos.

Egy másik rajongó szerint egyértelmű, hogy féltékenyek a királyi családra, emiatt tették nyilvánossá a fotót.

A királyi család legfontosabb tagjairól vasárnap posztoltak egy hivatalos képet az Instagramra. Csak Károly király és Kamilla királyné, illetve a trónörökös, Vilmos herceg és Katalin hercegné szerepel rajta. Szeptember 18-án a Buckingham-palotában készült a kép, pont másnap temették el Erzsébet királynőt, ezért szerepelnek mindnyájan talpig feketében.

Richard Kay, a királyi család szakértője a Daily Mailben írt cikkében fejtette ki, hogy Károly királyék fotója azt üzeni, nincs már visszaút Harry és Meghan számára, és sosem fognak központi szerepet ellátni a családban. Azt is szimbolizálja, hogy hiába az óriási veszteség és a gyász, a monarchia működtetése sosem áll le, a tartós ereje a folytonosságban rejlik.

Diana hercegnő unokahúgai

Képes összeállításunkban megnézheted a királyi család dögös ikerpárjának legszexibb képeit.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Source link