Meghan hercegné legújabb podcastadása teljesen feldühítette exkolléganőjét, Claudia Jordant, akivel az Áll az alku amerikai verziójában dolgozott együtt.

A nő az Instagram-oldalán fejtette ki véleményét azzal kapcsolatban, amit Sussex hercegnéje állított a műsorról, írta meg a Daily Mail.

Meghan hercegnének beszólt Claudia Jordan

Ahogy azt tegnap megírtuk, Meghan azért hagyta ott az Áll az alkut, mert úgy érezte, hogy a műsor készítői csinos, ám buta nőcskének kezelik. Hamar rájött, hogy többet ér annál, hogy a színpadon tárgyiasítsák. Elege volt abból is, hogy az esze semmit nem számított, minden csak a külsőségekről szólt. Ettől függetlenül hálás a műsornak azért, mert tudta fizetni a számláit.

Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

Arról is lerántotta a leplet, mikre kényszerítették rá a lányokat a főnökei, például kötelező volt a melltartójukat kitömni, hogy nagyobbnak tűnjenek a kebleik, különféle szépészeti eljárásokon kellett részt venniük, illetve mindig kaptak szoláriumba szóló utalványokat is, hogy minél barnább legyen a bőrük. A hercegné 2006 és 2007 között szerepelt a műsorban.

Egykori kolléganője, Claudia Jordan teljesen kiakadt a hercegné nyilatkozatán, így a közösségi oldalán szólt be neki. Szerinte hazudott azzal kapcsolatban, hogy buta nőcskéknek kezelték volna őket.

– Csak, hogy tisztázzuk, igen, ha egy játékshow-ban modellnek mész, nem feltétlenül számít az intellektusod, de a producerek minden műsorban kiválasztottak öt nyitott és szórakoztató személyiségű lányt, akikre még mikrofont is helyeztek, mert tudták, hogy képesek kapcsolatba lépni a versenyzőkkel. Az Áll az alkuban sosem kezeltek bennünket buta nőcskéknek, rengeteg lehetőséget kaptunk a műsor miatt – állította.

Claudia Jordan az Instagramon reagált Meghan véleményére.

Claudia Jordan az Instagramon reagált Meghan véleményére.

Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

– Ha csak megjelensz, de nem veszel részt benne, akkor csak megkapod a csekkedet, de nem sok hasznot húzol ebből a műsorból. Azonban ha megjelensz, és meg is ragadod a pillanatot, akkor nincsenek határai annak, hogy mit tudsz kihozni ebből a lehetőségből – tette hozzá.

Claudia számára ez egy lépcsőfok volt a karrierjében, hiszen minden este 13 millió néző láthatta őt, ezután több más műsorba hívták, például még zsűritag is volt a Miss Universe versenyén. 2014 és 2021 között a The Real Housewives of Atlanta című reality show-ban szerepelt, ezzel Amerikában még nagyobb hírnévre tett szert.

Katalin hercegné sógornője

Képes összeállításunkban megnézheted James Middleton és Alizee Thevenet közös képeit.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Source link