Duchess of Cornwall: A Royal Survivor címmel jelent meg egy új könyv Kamilla királynéról, amelyet Angela Levin, a család hivatalos életrajzírója írt.

A Daily Telegraph közölt exkluzív részleteket az új kiadványból, amelyből kiderült, Meghan hercegné hogyan reagált, amikor Károly király felesége próbálta jótanácsokkal ellátni.

Meghan hercegné így reagált Kamilla királyné tanácsára

A könyv rávilágított arra, hogy amikor Meghan 2018-ban csatlakozott a királyi családhoz, Károly és Kamilla is szívélyesen fogadták őt. A király eleinte nagyon élvezte az amerikai színésznő társaságát, sokat beszélgettek a színházról és a művészetekről. Kamilla is mindent megtett annak érdekében, hogy minél könnyebben beilleszkedjen a családba Harry herceg választottja.

Fotó: Karwai Tang / Getty Images Hungary

Nem szerette volna, ha Meghan szenvedne, ráadásul nagyon megszerette őt, ezért különféle jótanácsokkal látta el, amelyek segítségével valószínűleg könnyebben megtalálta volna a saját helyét a családban.

Igen ám, de a tanácsai Meghan egyik fülén be-, majd a másikon kimentek. Levin szerint, amikor Harry felesége végighallgatta Kamillát, végig unott képet vágott, mivel neki megvolt a saját elképzelése a fejében, és nem akarta, hogy más beleszóljon abba, mit hogyan csinál.

Kamilla királyné élete fotókon

Képes összeállításunkban összegyűjtöttük, hogyan változott Kamilla az évek alatt.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Source link