A TikTokon számtalan rövid videó fellelhető a királyi családról, amelyek akár több tízezer, vagy akár több millió emberhez eljuthatnak. Az elmúlt hetekben kerültek ki összeállítások Meghan hercegnéről és Vilmos hercegről is, ugyanis egyes rajongók meg vannak győződve arról, hogy Harry felesége titkon rajong a trónörökösért.

Meghan hercegné és Vilmos herceg közös fotóin ezt szúrták ki a rajongók

A Celeb. Eddy TikTok-csatorna rövid videóban gyűjtötte össze azokat a felvételeket, amelyek szerinte arra utalhatnak, hogy Sussex hercegnéjének tetszik Vilmos. Az alábbi felütéssel közölte a videót: „Mi történt itt, Meghan?”

A kommentelők között többen egyetértettek azzal, hogy egyértelműen odáig van Wales hercegéért: „Valószínűleg azt gondolja magában, hogy a rossz herceget választotta!” „Próbál Vilmossal flörtölni.” „Akarja őt!” – írták.

Mások úgy látják, nincs itt szó szerelemről, Meghan csak azért néz Vilmosra mindig ilyen szép szemekkel, mert szeretné elnyerni a bizalmát.

A mi véleményünk: nem kell mindent egyből túlgondolni, lehettek ezek ártatlanul elkapott pillanatok is. Annak tényéről sem feledkezhetünk meg, hogyha egy nő szépen és kedvesen néz egy férfira, nem jelenti automatikusan azt, hogy szerelmes is belé. Lehet ez akár a tisztelet jele.

Képes összeállításunkban megnézheted Meghan és Vilmos közös képeit.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Source link