Meghan hercegné podcastjában Paris Hiltonnal beszélgetett, amelyben a nők tárgyiasítása és lekezelése is téma volt.

Harry herceg felesége visszaemlékezett arra az időszakra, amikor még az Áll az alkuban szerepelt, mint táskanyitó lány. Beszámolt arról, miért lett elege a műsorból.

Meghan hercegné ezért hagyta ott az Áll az alku című műsort

Részben hálás volt, hogy szerepelt a show-ban, hiszen valamiből muszáj volt a számlákat fizetnie, mégis úgy érezte, hogy csak egy buta nőcskének kezelik őt és a többi lányt a főnökei.

Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

– Végül kiléptem a műsorból. Sokkal több voltam annál, hogy a színpadon tárgyiasítsanak engem. Nem tetszett, hogy rákényszerítettek bennünket a külsőségekre – magyarázta.

Főnökei meglepő dolgokat kértek tőle és a többi lánytól, különféle szépészeti eljárásokon vettek részt, műszempillákat kellett rakatniuk, sőt még a melltartójukat is ki kellett tömniük, hogy nagyobbnak tűnjenek a kebleik. Minden héten kaptak szoláriumba szóló utalványt is, hiszen a főnökök fejében ott élt egy kép, hogyan is kéne a táskanyitó lányoknak kinézniük. Lényegében minden csak a szépségről szólt, míg az, hogy mi van a fejükben, senkit sem érdekelt. Ebből pedig elege lett, mindössze 34 Áll az alku-epizódban tűnt fel Sussex hercegnéje 2006 és 2007 között.

Meghan hasonmása

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire hasonlít Meghan hercegnére Christine Mathis.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Source link