Sokak fejében még mindig él az az ősrégi sztereotípia, hogy a jó nők nem lehetnek műveltek, bár erre az állításra már rengetegen rácáfoltak. Gondoljunk csak a szexszimbólum Brooke Shieldsre, ő francia irodalomból szerzett diplomát.  A világhírű modell, Iman pedig politológiát tanult. Azonban hazánkban is vannak olyan sztárok, akik nem elégedtek meg azzal, hogy szépek, a tanulmányaikra is nagy hangsúlyt fektettek.

Megyeri Csilla egy a vonzó nők külsejéről szóló mondatával lett egy csapásra híres. Közel 180 ezren ezren követik az Instán, szebbnél szebb fotókon mutatja meg külsejét. 

Megyeri Csilla diplomája

Mint minden hírességnek, így neki is szembe kell néznie az ismertség árnyoldalaival is: az előítéletekkel és negatív kommentekkel. Állítása szerint például azt sem nézik ki sokan belőle, hogy iskolázott.

A Nyugi! Köztünk marad vendégeként cáfolt rá a rosszakaróiban kialakult képre. Elárulta, hogy miből szerezte meg a diplomáját.

– Sokan nem nézik ki belőlem a diplomát, pedig kommunikáció és média szakon szereztem meg, elektronikus sajtó szakirányon – mesélte el Szulák Andrea műsorában.

Fotó: Life Tv/Nyugi!Köztünk marad

Azt is elárulta, hogy mindig is jó tanuló volt, sőt nyolcadik osztályban ki is tüntették, mint az évfolyam legjobb diákja. Ez a későbbiekben nagy motivációt jelentett számára a továbbtanulásban. 

– Mindig is jó tanuló voltam. Gimnáziumban, és a főiskolán is 4,7-4,8 vagy kitűnő volt az átlagom, és ráadásul a tanárok is nagyon szerettek.

Magyar sztárok smink nélkül

Képes összeállításunkban mutatjuk, hogy festenek a legszebb magyar sztárok, ha nem fedi az arcukat több réteg festék. Fotókon Dundika, Várkonyi Andrea és Dobó Ági.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Source link