Az RTL Klub 2016 augusztusában indította el a Nyerő Páros című sztárpáros reality műsorát: a verseny idejére a pusztazámori villába nyolc híresség költözik be párjával, aki nemegyszer maga is ismert.

Különböző ügyességi és elméleti vetélkedőkön vesznek részt, és megküzdenek a Nyerő Páros címért, amelyhez nem elég jól teljesíteni, a többi pár szimpátiáját is el kell nyerni, ők ugyanis nem csak a veszélyzónába kerülő párokra szavaznak, a legjobb kettő közül is ők döntik el, ki érdemli meg a címet. 

Nyerő Páros győztesei

2022-ben már a hatodik évad versenyzőinek szurkolhattunk, mi pedig mutatjuk, kik győztek az eddigi szériákban, és mi lett velük azóta. 

A 2018-as évad nyertesei, Vasvári Vivien és Szegedi Fecsó a forgatás alatt tudták meg, hogy a szőke sztár a második közös gyermekükkel várandós. Már egy kislány édesanyjaként ismerkedett meg Fecsóval, akivel 2018 áprilisában született meg a kisfiuk, Edward, augusztusban pazar esküvő keretében házasodtak össze. Vasvári Vivi aztán a harmadik hónapban elveszítette kisbabáját, 2019 szeptemberében pedig robbantotta a bombát: egy posztban tudatta, Fecsóval válnak, már egy ideje nem is él velük. A következő hónapokban fokozatosan fedte fel, miért ment tönkre a házasságuk, így például a férfi már a terhessége alatt is megcsalta. 

Képes cikkünkben mutatjuk, mi történt a Nyerő Páros eddigi győztes szerelmeseivel. 

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Source link