Alec és Hilaria Baldwin a People magazinban jelentették be szeptember 25-én, hogy megszületett hetedik közös gyermekük.

Hilaria nem sokkal később egy tüneményes videót is kitett az Instagram-oldalára, valamint azt is elárulta a követőinek, milyen különleges keresztnevet kapott a kicsi.

Alec és Hilaria Baldwin hetedik gyereke

„Megérkezett! Izgatottan mutatjuk be nektek, hogy a mi kis álmunk valóra vált, 2022. szeptember 22-én, 3,1 kilóval megszületett Ilaria Catalina Irena. Mindketten boldogok és egészségesek vagyunk. A Baldwin tesók azzal töltik a napot, hogy üdvözöljék és köszöntsék a kicsit az otthonunkban” – írta a sztárfeleség az oldalán.

A videómontázs első felvételét még a kórházban vették fel. A kis Ilaria édesanyja mellkasán pihen, Hilaria pedig könnyeivel küszködik a meghatottságtól. A további felvételeken a büszke apukát is láthatjuk, majd azokat a pillanatokat, amikor a család legkisebb tagját először veszik karjaikba testvérei. Tüneményes fotók születtek a gyerekekről, hol ölelik a csöppséget, máskor puszit nyomnak az arcára.

Alec és Hilaria Baldwin tíz éve tartó házasságából hét gyermek jött a világra: Eduardo, Romeo, Leonardo, Rafael, Maria és Carmen már most imádják kishúgukat. A 64 éves sztárnak továbbá van egy felnőtt lánya, a 26 éves Ireland Kim Basingerrel kötött házasságából született. 

Sylvester Stallone legkisebb lánya, Scarlet

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép Scarlet Stallone és a nővérei!

Source link