Pindroch Csaba és Verebes Linda május közepén jelentette be, hogy hamarosan kistestvér érkezik három gyermekük, Mira, Richárd és Patrik mellé. 

Ma délelőtt a Jászai Mari-díjas színművész a Duna délelőtti élő műsorában, a Család-barátban árulta el, hogy megszületett negyedik gyermekük.  

Pindroch Csaba negyedik gyereke

– Egy hete megszületett negyedik gyermekünk. Pár adás erejéig ezért egyedül láthatnak majd a nézők a Családi körben, de visszatér majd mellém a feleségem is, amint a baba megengedi – árulta el az 50 éves sztár. 

A nézőknek egyelőre nem kell búcsút venniük a házaspártól, hiszen a vasárnap 18:45-től látható előre felvett Családi kör adásokban ebben a hónapban még mindkettőjükkel találkozhatnak, majd november 6-tól a színművész egyedül vezeti a műsort.

Pindroch Csaba a Család-barát adásába számára két kedves tárgyat is elhozott, hogy megmutassa a nézőknek, és mesélt A helység kalapácsa című tévéfilm forgatásáról is, amelyben Fejenagyot alakítja a színművész. 

Borbély Alexandra terhesen bikinben

A várandós Borbély Alexandra bikiniben mutatta meg magát. A színésznő és férje, Nagy Ervin június elején robbantották a bombát, szülők lesznek. A közösségi médiában akkor azt is elárulták, ikerlányaik születnek.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Source link