Szeptember közepén derült ki, hogy Szegedi Fecsó másodszorra is édesapa lesz. Kedvesével, Beával az énekesnő Ártatlan Angyalok című dalához készült videóklipben rántották le a leplet a nagy hírről, a kisfilmből az is kiderült, hogy kisfiuk fog születni.

Bea várandósságát nyolc hónapig titkolták, a gyerkőc világra jöttét és boldogságukat egyből megosztották a rajongóikkal.

Szegedi Fecsó második fia megszületett

Miamiból jelentkeztek be egy közös Instagram-poszttal. Ebből derült ki, hogy a kicsi október 16-án hajnali kettőkor látta meg a napvilágot. A bejelentéshez egy cuki baba-papa képet is csatoltak, amelyen Szegedi Fecsó büszkén tartja a karjában újszülött kisfiát.

„Üdvözlünk a mi kis világunkban! Már nagyon vártunk, és még most sem hisszük el, hogy megjöttél. Nem vagyunk tökéletesek, de megígérjük, hogy megteszünk mindent azért, hogy sikeres, boldog és tartalmas életed legyen! Nagyon szeretünk drága szerelmetes Kisfiunk” – fogalmaztak a szülők a bejegyzésben.

Borbély Alexandra ikrei megszülettek

Megszülettek Borbély Alexandra és Nagy Ervin ikrei: a gólyahírt a színész osztotta meg péntek este az Instagram-oldalán. 

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: RTL Klub/Fókusz

Source link