Megszülettek Borbély Alexandra és Nagy Ervin ikrei: a gólyahírt a színész osztotta meg péntek este az Instagram-oldalán. 

A 46 éves sztár posztjából kiderült, hogy a lányok szerdán jöttek a világra, és a nevükre is fény derült. 

Borbély Alexandra ikrei megszülettek

A színészpár ikrei gyönyörű nevet kaptak: a szüleik az Elza és a Franciska keresztnév mellett döntöttek.

Számos ismert ember, köztük színművészkollégáik gratuláltak nekik: Pálmai Anna, Pikali Gerda, Farkasházi Réka, Trokán Anna, Nagy Sándor, Balsai Móni, Kovács Patricia, Wolf Kati, Lakatos Márk, Epres Panni…

„Isten hozott Benneteket az ikresek végtelenül vicces és boldog családjában!” – köszöntötte őket Doszpot Péter felesége, Evelin. 

„Jézusom! Megszülettek? Még két napja rohangált a városban a csajod! * az egész családnak!!!” – írta Pataki Ági. 

Fotó: RTL Magyarország/Bielik István

A lányok korábban születtek a várnál, ami ikerterhességnél gyakori. Borbély Alexandra július elsején még azt mondta a Reggeliben, hogy a babákat decemberre várják.

Nagy Ervin és Borbély Alexandra hat éve alkotnak egy párt, a színész 2019 novemberében jegyezte el szerelmét, az esküvőt szerették volna a következő évben megtartani, ám a világjárvány miatt a lakodalom 2021 augusztusára tolódott. Idén június közepén az Instagram-oldalaikon tudatták, szülők lesznek: a fotóval azt is elárulták, hogy duplán, a színésznő ugyanis lány ikergyermekekkel várandós. Borbély Alexandra most először lett anya, Nagy Ervinnek már született egy lánya, Lola 12 éves. 

Debreczeni Zita újra várandós

A második gyermekével várandós Debreczeni Zita gyönyörű volt a Glamour magazin exkluzív rendezvényén, amit szeptember végén tartottak. Gianfranco Máté 2020. augusztus 28-án látta meg a napvilágot. 2022. szeptember 20-án babapocakos videóval tudatták Giannival, hogy a 41 éves sztár újra kisbabát vár.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Source link