A hétvégén eldőlt, kik azok a versenyzők, akik bejutottak az X-Faktor 2022-es szezonjának élő showjába. Szombaton már lehullt a lepelGáspár LaciésByeAlexkét-két versenyzőjéről : előbbi Mihályfi Lucát és Serbán Szebasztiánt választotta, utóbbi választása az Isky & Szkym formációra és Solyom Bernadettre esett.

Ezzel még nem volt teljes a két mentor csapata. A vasárnapi adás során Puskás Peti és Herceg Erika döntése alapján Gáspár Laciékohoz Sophia Khan, ByeAlex csapatába pedig Beretka Ádám csatlakozott.

A 2022-es X-Faktor élő shows versenyzői

Puskás Peti és Herceg Erika élő shows versenyzői is összeálltak: előbbi Boros Marcival, Kiss Kevinnel és Váradi Ábellell indul neki a jövő héten startoló első élő shownak, utóbbi Bodrogi Enikőt, Helfy Alexát és a Táborban összerakott lányduót, a Synergyt választotta.

Képes összeállításunkban megnézheted a 2022-es X-Faktor élő showba jutott versenyzőit.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Source link