Nagy sértéssel és sértődéssel zárult az este a Nyerő Páros hétfő esti, hatodik adásában: a versenyzők névtelenül tehettek fel egymásnak kérdéseket. Néhányan furfangos módon a saját párosuknak címeztek kérdéseket, hogy összezavarják a többieket, míg mások azt akarták elérni, hogy egy-egy páros elgondolkodjon a helyzetén. 

Miközben egy-egy szövetség formálódott több pár között, az egyik kérdéssel Törőcsik Dani és Bea párosa túllőtt a célon, sértés és sértődés lett belőle. 

Megyeri Csilla és Hódi Pamela

„Csilla, nem gondolod, hogy végre el kéne kezdeni játszani, ahelyett, hogy Pamela és Bence alá dolgoztok pincsikutyaként?” – hangzott a kérdés. 

Megyeri Csilla kíváncsi volt rá, ki írta, de nem kapott választ, mindössze a kérdést felolvasó Muri Enikő mondta ki, hogy nem ők, és ugyanezt mondta Hódi Pamela és Zdroba Patrik is. 

– Pamela nekem a celebvilágból nagyon szimpatikus volt, őszinte, egyenes lánynak tarom. Mi úgy jöttünk ide Zsoltival, hogy szeretnénk megnyerni ezt a játékot, mi nem fogunk behódolni senkinek. Nem vagyunk a pincsikutyájuk, itt nincs alá-fölérendeltség ebben a kapcsolatban – adott választ a kérdésre az egykor szintén egy beszólással elhíresült influenszer

Bea a kulisszák mögött állította, nem sértésnek szánta a provokatív kérdésfeltevést, azzal indokolta, szerette volna, ha Megyeri Csilla agya később is pörög rajta. Ezt el is érte. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Amikor elhagyták a közös helyiséget, Megyeri Csilla Hódi Pameláéknak és Lotfi Begiéknek, a szövetségeseiknek azt mondta az udvaron, hogy szerinte ezt a suttyó megfogalmazást Béci írta. 

– Taktikázott, össze akar minket ugrasztani. Én meg azt mondom, nem az a lényeg, mit mondanak, hanem hogy ki mondja. Ez az ő stílusa. És ez a jelző, ez nagyon megalázó – zárta le a témát Megyeri Csilla.

Megyeri Csilla párja 22 kilót fogyott

Zsolti 2020 áprilisában, egy házibuliban fogadást kötött, hogy szeptember elsejéig úgy kigyúrja magát, hogy fel tud a hasán mutatni hat kockát. A nyeremény egy utazás volt. Kemény diétába kezdett, és a karantén után napi kétszer edzett személyi edzővel. Végül 22 kilót fogyott, a hasa is kellőképp izmos lett.

Cover-fotó: RTL Magyarország

Source link