Törőcsik Dani párja, Bea megsértődött Megyeri Csillára és Zsoltira: az utóbbiak legjobban teljesítőkként az előnyt tartalmazó borítékot megtartották maguknak, míg a hátráltatást az előbbieknek adták. 

Indoklásuk szerint azért, mert Daniék olyan erős páros, hogy rendre lecsúsznak miattuk a pénzszerző helyről. „A mai játékban hátránnyal indultok” – a fekete borítékban mindössze ez állt. 

Törőcsik Dániel párja a szépségéről

– Bea, ne haragudj, megcsinálod a hajamat? – vicceskedett utána Megyeri Csilla, akinek az egykori topmodell volt már, hogy besütötte a haját. 

Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

A válasz az volt, hogy nem, majd Bíró Bea közölte, hogy tényleg nem bodorítja be a haját, és elvonult a párjával, hogy az nyilatkozzon. 

– Mit kell erről nyilatkozni? Olyan egyszerűek, mint a bot! – bukott ki Törőcsik Daniból. 

torocsik-dani-bea

Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

– Szerintem fogalmuk sincs, mi milyen erősek vagyunk. Nem ránk kellett volna tenni, mert velünk ezzel nem csesznek ki. Legalább végre izgalmas lesz a mai verseny, mert már kezdtem hozzászokni, hogy mindenben mi vagyunk a legjobbak – tette hozzá Bea.  

– Jó, azért ne legyünk nagyképűek, csak realisták! – állította le a tetoválóművész.

biro-bea

Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

– Azt mondja Csilla, hogy süssem be a haját. A játékban is minket akarnak utánozni, hogy ők legyenek a legerősebb pár, a haját is olyannak akarja, mint az enyém. Érted?

Még mennyire akar ránk hasonlítani? Csak az a baj, hogy nem tud!

– Még süssem be a haját… Hát már besütöttem,

de így se, úgy se lesz olyan szép, mint én!

– konstatálta a saját loknijait már hullámosra sütött Bíró Bea. 

Megyeri Csilla smink nélkül

Munka van abban, ahogy Megyeri Csilla kinéz. Azt sem tagadja, hogy a hétköznapokon ugyanolyan szépségápolási problémákkal küzd, mint mások. Például májfoltokkal, amiket szakember segítségével igyekszik halványítani. Festék nélkül is nyugodtan mutatkozhat, nincs mit takargatnia, de a felvételeken csak nehezen ismertük fel.  

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: RTL Magyarország

Source link