Megyeri Csilla volt az egyik vendég a héten Istenes Bence YouTube-műsorában. Az IstenEst negyedik évadának harmadik része azzal kezdődött, hogy mindenki elmondta, épp mi van vele.

Az influenszer esetében egyből a Nyerő Párosra terelődött a szó. Mivel az adást még azelőtt vették fel, hogy a finálét leadta volna az RTL Klub, egyből kitért rá, mennyire bosszantja az, hogy sokan már előre tudni vélték, ő és kedvese, Zsolti lesznek a győztesek.

Megyeri Csilla Baukó Éváról

Azért sejtették sokan a játék végkimenetelét, mert azt a Való Világ egykori szereplője, Baukó Éva elárulta a közösségi oldalán. Nem először csinált ilyet, az előző szezon sorrendjét is közzétette.

Megyeri Csilla és Zsolti lettek végül a 2022-es Nyerő Páros győztesei.

Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

– Nem normális szerencsétlen nő – fakadt ki rá Megyeri Csilla. 

Baukó Éva reakciója sem maradt el. Hosszú Facebook-posztban osztotta ki a hírességet, amelyben többek között azt hozta fel, nagyképű lett azóta, hogy kedvesével megnyerték a Nyerő Párost.

megyeri

Baukó Éva bejegyzését ide kattintva tudod elolvasni.

Megyeri Csilla Istenes Bencénél arról is beszélt, hogyan élték meg kedvesével a műsort. Elárulta, a forgatás elég kemény volt: minden reggel fél nyolckor ébresztették őket, majd a kamera a hajnali órákig forgott. Mindezek ellenére jó emlékeket vittek haza Zsoltival.

– A párkapcsolatunkra Zsoltival nagyon jó hatással volt. Mi a hétköznapokban nagyon kevés időt töltünk együtt. A minőségi idő nagyjából a hétvégékre redukálódott le, vagy még arra se. A Nyerő Párosban tök jó dolgokat váltottunk ki egymásból.

Megyeri Csilla diplomája

Megyeri Csillának, mint minden hírességnek, így neki is szembe kell néznie az ismertség árnyoldalaival is: az előítéletekkel és negatív kommentekkel. Állítása szerint például azt sem nézik ki sokan belőle, hogy iskolázott. Ám ő rácáfol erre.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Source link