Megyeri Csilla terhességi tesztet csinált a villában, ez derül ki a Nyerő Páros egyik kimaradt jelenetéből. 

Az influenszer Hódi Pamelával vonult félre, az ő véleményét kérte ki, miután elmondta neki, miért gyanakszik arra, hogy állapotos lehet. 

Megyeri Csilla terhességi tesztje

Megyeri Csilla és párja, Zsolti a második játéknapon árulták el egy kérdezz-felelek játék során, hogy nagyon szeretnének már kisbabát, de előbb a kis garzonlakásból egy nagyobb otthonba szeretnének költözni. Ezért dolgoznak keményen, a műsorba is részben ezért jöttek, a nyereményt erre fordítanák. 

Megyeri Csilla bevallotta Pamelának, neki gyanús, hogy állandóan pisilni kell járnia, érzékenyebb lett, volt, amin el is sírta magát, emellett a menzesze is késik két napja. A kétgyerekes anya azt javasolta neki, mindenképp csináljon terhességi tesztet, segít neki. Amíg az eredményre vártak, Csilla elárulta, hogy kislányt szeretne, ahogy a párja, Zsolti is. A teszt azonban végül azt az eredményt mutatta, hogy nem terhes, ami miatt Megyeri Csilla csalódott volt. 

Megyeri Csilla smink nélkül

Megyeri Csilla is azon nők közé tartozik, akik a nagy nyilvánosság előtt mindig nagyon odafigyelnek a megjelenésükre. Munka van azonban abban, hogy így néz ki, és azt sem tagadja, hogy a hétköznapokon ugyanolyan szépségápolási problémákkal küzd, mint mások. Például májfoltokkal, amiket szakember segítségével igyekszik halványítani. 

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: RTL Magyarország

Source link