Sarka Katát évek óta hosszú hajjal látjuk, csak a színe változott: volt, hogy szőkére festette, aztán vissza az eredeti sötétbarnára, majd világosbarnára. 

A rendezvényeken egyenesre vasalt, fényes tincsekkel ragyogott, amik a világhírű focistával, Ronaldinhóval készült képén is szinte a derekáig érnek. 

Sarka Kata göndör hajjal

Friss posztjában göndör fürtökkel mosolyog a kamerába, amivel nagyon dögös. A követői szerint is nagyon jól áll neki, gyönyörű ezzel a frizurával. Nekünk a Micsoda nő! című romantikus film jutott eszünkbe, amelyben Julia Robertsnek pont ilyen göndör loknijai voltak. 

 „De jó ez a göndör Kata, nagyon szép vagy!” – dicsérte Szögeczki Ági. 

„Eszméletlen gyönyörű vagy Kata! Isteni az új frizura, nagyon jól áll!” – olvasható egy másik hozzászólásban.

Sarka Kata és lánya a Glamour-gálán

Hajdú Noémi csak úgy ragyogott híres édesanyja mellett, ahogy végigvonultak a fotósok előtt. Noncsi magas termetével és sudár megjelenésével bármelyik kifutón végiglejthetett volna a vidám, fiatalos, pöttyös szettben, amelyben megjelent.  

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Instagram/Sarka Kata

Source link